У Путіна прийняли нове тривожне рішення щодо армії
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна прийняли нове тривожне рішення щодо армії

У Путіна прийняли нове тривожне рішення щодо армії
Джерело:  structure.mil.ru

У Росії привели в повну боєготовність війська Західного військового округу для перевірки військових частин і з'єднань.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міноборони РФ.
"У вищі ступені бойової готовності приведені мотострілкові, артилерійські, ракетні і зенітні ракетні бригади, бригада армійської авіації, підрозділи забезпечення, Ленінградська військово-морська база (ЛВМБ)", - йдеться в повідомленні.
Також до перевірки залучили військові комісаріати Санкт-Петербурга, Псковської, Новгородської областей і Республіки Карелія.

Читайте також: Названо число бойовиків, військових РФ і їх техніки на Донбасі: з'явилася інфографіка
"В цей час військовослужбовці в складі підрозділів на штатній техніці роблять марші в призначені райони, де приступлять до виконання завдань за призначенням", - додали військові.
За повідомленням Міноборони РФ, "на спеціалізованому полігоні в Ленінградській області вже розгорнуті польові рухомі пункти управління та вузли зв'язку, що забезпечують в режимі реального часу стійкий обмін інформацією і координацію дій військ через регіональний центр управління".
Нагадаємо, раніше в інтерв'ю ONLINE.UA білоруський політолог розповів про можливий сценарій військового вторгнення Росії на територію Білорусі під час навчань "Захід-2017".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?