Випадок з п'яним СБУшником в Харкові обріс скандальними подробицями
Категорія
Події
Дата публікації

Випадок з п'яним СБУшником в Харкові обріс скандальними подробицями

Випадок з п'яним СБУшником в Харкові обріс скандальними подробицями

У мережі з'явилися нові подробиці інциденту зі співробітником Служби безпеки України, якого патрульні поліцейські в Харкові не змогли притягти до відповідальності за керування автомобілем в нетверезому стані.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Романа Сініцина.
"Знайомтеся - Олежка. Підполковник, старший оперуповноважений Харківського СБУ. Язвенюк Олег Володимирович. Олег 11 лютого бухав з колегами в одному із закладів поблизу Харкова. Потім сів за кермо", - написав він.
За словами блогера, після того, як п'яного водія зупинили патрульні, "з'явилася" група підтримки "з того ж шинку".

Читайте також: В Україні набирає обертів скандал з п'яним суддею за кермом: з'явилося відео
"Олег відмовився задуватися в драгер, йому різко стало погано і його забрала швидка. Копи, активісти і журналісти поїхали в лікарню з Олегом. І з численною групою підтримки, яка складалася з діючих співробітників СБУ в Харківській області, які всіма можливими методами намагалися відмазати Олега, а копів залякати", - додав Сініцин.
За його словами, на адресу поліцейських лунали погрози "ми вас закриємо за тероризм", "я тебе застрелю рано чи пізно" і від Олега і від його кентів із ксивами".
Блогер додав, що СБУшника вже затримували п'яним за кермом, крім того, "він якось втратив свій пристрій. Для відстрілу гумових куль. Ствол, якщо по-нашому, але це таке. З ким не буває".
"Ще Олега копи ловили в квітні 2016 року, п'яним за кермом. Тоді це коштувало Олегу пару тисяч гривень штрафу. Копи так і не склали протокол на Олега, тому що його забрали в операційну. Після того як один з керівників або колег Олега (а ми встановимо хто це був, обіцяю) підійшов до лікаря і щось йому шепнув на вухо", - розповів Сініцин.
Читайте також: П 'яний депутат влаштував лютий дебош зі стріляниною та ДТП: з'явилося відео
Також він повідомив, що питання про цей інцидент піднімалося на Громадській раді з питань оновлення СБУ.
"Сьогодні на Главу СБУ пішов лист з вимогою притягнути до відповідальності Олега (звільнити). Хоча його ніби й так уже звільнили, заднім числом як це часто робиться. Але основне - це встановити осіб, які приїхали його відмазувати і погрожували копам. Посади і прізвища. Притягти їх до відповідальності. Ініціювати службове розслідування і передати матеріали справи не місцевим, а Внутрішньої безпеки центрального апарату СБУ", - резюмував Сініцин.
Також він опублікував кілька скріншотів із запису, який був зроблений активістами під час затримання СБУшника.
Тим часом у соціальних мережах піднялася справжня буря обурення.





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилося відео з місця п'яної аварії і нападу на поліцейського в Києві, які влаштував водій Porsche Cayenne.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?