У НАТО зробили дуже сумну для Путіна заяву
Категорія
Світ
Дата публікації

У НАТО зробили дуже сумну для Путіна заяву

У НАТО зробили дуже сумну для Путіна заяву

НАТО продовжить нарощувати присутність в чорноморському регіоні, зокрема поблизу південно-західного кордону України, на території Румунії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Про те, що в Румунії з'являться нові бази Альянсу, на прес-конференції в Брюсселі повідомив генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг.
Генсек зазначив, що НАТО вже збільшило свою присутність на південно-східних рубежах Альянсу, в тому числі в Румунії.

Читайте також: Американ ські солдати в Латвії вразили соцмережі: з'явилися фото і відео
"І ми прийняли рішення про подальше збільшення», - сказав Столтенберг, підкресливши, що зараз НАТО в процесі створення нової бази в Румунії, що має збільшити присутність багатонаціональної бригади в цій країні.
"Ми також вивчаємо інші елементи посилення присутності в регіоні Чорного моря і в Румунії. Ми збільшили кількість візитів в порти, тісно взаємодіємо з Румунією та іншими країнами на південному сході Альянсу щодо того, як ми можемо додатково збільшити нашу присутність", - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, в НАТО звинуватили Росію в збільшенні потоку дезінформації і пропаганди, які зросли після анексії Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?