Танки США вже прибули до Румунії: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Танки США вже прибули до Румунії: опубліковано відео

Танки США вже прибули до Румунії: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

До Румунії у відповідності з планом  операції "Атлантичесна рішучість" зі стримування Росії у Східній Європі,  прибули американські танки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в youtube.
Техніка прибула на військово-повітряну базу "Михайло Коголничану", на північ від Констанци.

Найближчим часом очікується прибуття танкістів та обслуговуючого персоналу екіпажу – всього приблизно 500 осіб.


Читайте також: Танки США у Польщі: відео з бойовою технікою та солдатами вразило соцмережі


"Ми передали нашу техніку в Румунію, і будемо співпрацювати з румунськими збройними силами в рамках операції "Атлантична рішучість". Наше завдання – відображати загрози та працювати з партнерами для підвищення безпеки і співробітництва з нашими союзниками по НАТО", - заявив майор американської армії в коментарі "Голос Америки".



Як повідомляв ONLINE.UA,  на початку січня до Європи прибула технікаамериканської бронетанкової бригади, а також близько 3,5 тисяч військових.
Серед техніки, яку доставили в європейські порти, були танки, бойові машини піхоти і артилерійські установки.
Раніше  партія американської бронетехніки прибула на базу голандського міста Ехелсхоф, де було надано місце для розміщення "стратегічно важливого військового арсеналу" армії США, у який входять танки Abrams, бойові машини Bradley і самохідні гаубиці Paladin.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?