Скандал з п'яним суддею в Одесі отримав несподіване продовження: з'явився документ
Категорія
Події
Дата публікації

Скандал з п'яним суддею в Одесі отримав несподіване продовження: з'явився документ

Скандал з п'яним суддею в Одесі отримав несподіване продовження: з'явився документ
Джерело:  adm.od.court.gov.ua

Скандал із п'яним суддею Одеського окружного адмінсуда

 набирає обертів: співробітники голови суду, Олега Глуханчука, заявили про спробу "дискредитації", а журналісти показали свідоцтва його вини.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу суду.


"Насправді суддя за кермом автомобіля перебував, а знаходився на пасажирському сидінні. Крім того, справжність відео, поширеного через мережу YouTube, викликає сумніви", - заявили в суді.


Також там додали, що "запис відтворюється не з початку події, є фрагментарною, тобто нарізкою з різних кадрів, відображає упереджену позицію до учасників інциденту.


Читайте також: П'яний депутат влаштував лютий дебош зі стріляниною та ДТП: з'явилося відео

Крім того, в суді заявили, що вважають публікацію відео "протиправними і вчиненими з метою дискредитації голови суду", а також спрямованим на підрив "авторитету судової влади" і додали, що зацікавлені в "об'єктивному висвітленні ситуації".


У свою чергу, журналісти  Украинской правды  опублікували протокол про адмінпорушення, яке було скоєно Глуханчуком.


Окремі дані в ньому заретушований, враховуючи конфіденційну інформацію.



Крім того, джерела журналістів в поліції наполягають на тому, що протокол оформлений саме на Глуханчука.
У документі зазначено, що він виписаний на водія, що працює в Одеському окружному адмінсуді, який був у нетверезому стані.
Як повідомляв ONLINE.UA,  12 лютого в Одесі поліція зупинила голови Одеського окружного адмінсуду Олега Глуханчука, який керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння, а також опубліковано відео спілкування Глуханчука і Миколи Шурды з працівниками поліції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?