Бойовики ДНР придумали цікавий спосіб пошуку "українських шпигунів"
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР придумали цікавий спосіб пошуку "українських шпигунів"

Бойовики ДНР придумали цікавий спосіб пошуку "українських шпигунів"

Бойовики так званої ДНР щомісяця перевіряють на детекторі брехні власних подільників, побоюючись проникнення "українських шпигунів".
Про це заявив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"В рамках виявлення "агентури українських спецслужб" в окремих "райвідділах МВС ДНР" особовий склад щомісяця проходить перевірку на поліграфі (детекторі брехні)", - повідомив він.
При цьому тих, кого запідозрили у "відсутності лояльності" та викрили в спробах обдурити детектор брехні, "карають відправкою в складі зведених команд на першу лінію оборони на термін до 3-х місяців".

Читайте також: Що курять в ДНР? Розповідь бойовика про українських "кіборгів-зомбі" підірвала мережу
Крім того, бойовики перевіряють і переселенців, які проживають в містах Зугрес, Харцизьк та Іловайськ, на предмет "пособництва" і "агентурних зв'язків" з представниками українських спецслужб і силових структур.
"До перевірки переселенців залучаються представники "поліції ДНР", в тому числі для проведення обшуків за місцями проживання об'єктів перевірки", - резюмував Тимчук.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше бойовики ДНР заявили про обстріл української артилерії, яким був знищений завод хімвиробів в Донецьку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?