У "Шахтарі" зробили важливу заяву щодо бази в Донецьку
Категорія
Спорт
Дата публікації

У "Шахтарі" зробили важливу заяву щодо бази в Донецьку

У "Шахтарі" зробили важливу заяву щодо бази в Донецьку
Джерело:  online.ua

У донецькому "Шахтарі" категорично спростували інформацію про закриття клубної бази СТБ "Кірша" в Донецьку.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це заявив генеральний директор "гірників" Сергій Палкін.
"У деяких ЗМІ з'явилася неправдива інформація про те, що тренувальна база ФК "Шахтар" перестала функціонувати, а всі її співробітники звільнені. Це не відповідає дійсності. На СТБ "Кірша", як і раніше, працюють наші співробітники, всі технічні системи бази підтримуються в робочому стані", - написав Палкін в Facebook.

Читайте: "Шах тар" влаштував гольову феєрію перед стартом Ліги Європи
Також Палкін спростував інформацію, що на базі проживають терористи "ДНР".
"База під охороною Клубу, на її території працюють виключно співробітники ФК "Шахтар". Все інше, повторююсь, брехня і фантазії деяких журналістів, які бажане видають за дійсне", - заявив Палкін.
Дивіться: Футбо ліст "Шахтаря" дискваліфікований за хитрість: опубліковано відео
Крім того, гендиректор "Шахтаря" підкреслив, що команда повернеться на базу в Донецьку, як тільки з'явиться така можливість.
"Як тільки з'явиться можливість повернення першої команди і Академії в Донецьк, в короткі терміни будуть виконані необхідні роботи, що дозволяють відновити повноцінний тренувальний процес", - зазначив Палкін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?