Шварценеггер поплатився за жарт про популярних рокерів: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Шварценеггер поплатився за жарт про популярних рокерів: опубліковано відео

Шварценеггер поплатився за жарт про популярних рокерів: опубліковано відео

Знаменитому голлівудському акторові і колишньому губернатору Каліфорнії Арнольду Шварценеггеру нагадали його роль в «найгіршому фільмі в історії» за жарт про популярну рок-групу Nickelback.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook порталу ATTN.
Шварценеггер пожартував про канадську рок-групу, заявивши, що вона, поряд з автомобільними пробками і герпесом, набагато популярніша Конгресу США.
Читайте також:  З'явився трейлер нового фільму зі Шварценеггером: опубліковано відео
«Якщо Конгрес менш популярний, ніж герпес і Nickelback, то як 97 відсотків його членів були знову переобрані? Махінації», - зазначив колишній губернатор.


У відповідь на висловлювання актора музиканти нагадали Шварценеггеру про роль лиходія Містера Фріза у фільмі «Бетмен і Робін» 1997 року, який став найгіршим фільмом в історії за версією журналу Empire і отримав 11 номінацій на премію «Золота малина».


Шварценеггер у ролі лиходія Містера Фріза
"Ми ваші великі шанувальники. Оцініть «Бетмена і Робіна» і, будь ласка, не згадуйте нас у своїх наступних мудрих висловах", - заявили учасники Nickelback.


«Це леденяще круто. Я сподіваюся, що ми, хлопці, дійдемо згоди, що махінації слід «заморозити». Спасибі за вашу відповідь», - зауважив Шварценеггер.
До слова, у 2009 році Word Magazine оголосив Nickelback найгіршою групою на планеті.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Арнольд Шварценеггер записав відео, в якому поглумився над президентом США Дональдом Трампом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?