У кліпі російської рокерші про ДНР знайшли скандальну деталь: опубліковано відео
Категорія
Культура
Дата публікації

У кліпі російської рокерші про ДНР знайшли скандальну деталь: опубліковано відео

У кліпі російської рокерші про ДНР знайшли скандальну деталь: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У скандальному кліпі російської рокерші Юлії Чичеріної, що вихваляє бойовиків так званої ДНР, виявили скандальні кадри з похоронами українських солдатів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського волонтера Віталія Дейнеги.

Читайте також: Джамала і Чичеріна: в Росії порівняли два гучних кліпи
"М - мерзота. Я б навіть не став постити це відео, якби не одне "але". Частина кадрів (особливо з похоронами наших) може порушувати авторські права. А значить, це відео можна забанити глобально. Про що і прошу. Нехай знімає кліпи зі своїми улюбленцями, поки вони не сіли в свої ліфти", - написав Дейнега.
"Ну і Юлю по-людськи шкода. Хороші у неї були пісні раніше. Шкода буде викреслювати "мій рок-н-рол" і "сон напередодні новго року" з плейлистів. Але нічого не поробиш. Вона зробила свій вибір. Фанів в Донецьку і Бурятії у неї додалося. Правда, в основному, на кладовищах", - додав волонтер з організації "Повернись живим".


Кадри, на які посилається Дейнега, починаються на відрізку 1:36.


У соцмережах прокоментували публікацію Дейнеги.
Alexander Krivoruchko Юлю не шкода. Шкода витраченого на Юлю часу.
Helen Shevchenko Ч - опудало. І не помилилася, коли прочитала назву "Тварь".



Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі повідомили про кричущий випадок на маріупольському телеканалі: в ефірі МТВ 11 лютого пройшла пропагандистська програма російського Рен-ТВ, в якій Україну назвали штучною країною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?