Соратник Яроша назвав українських політиків, які допомагають Путіну
Категорія
Політика
Дата публікації

Соратник Яроша назвав українських політиків, які допомагають Путіну

Соратник Яроша назвав українських політиків, які допомагають Путіну
Джерело:  online.ua

Українські союзники Кремля часто проговорюються про справжні плани президента Росії Володимира Путіна щодо України.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA заявив командир батальйону "Аратта" Української добровольчої армії Андрій Гергерт (Червень).
За словами Гергерта, серед цих політиків - Юрій Бойко, Олександр Вілкул, Вадим Рабінович, Нестор Шуфрич, Віктор Медведчук, Віктор Пінчук, Наталія Королевська та інші - "чиї погляди спрямовані в бік Москви, які туди на консультації їздять".
Як зазначив комбат, ці політики як мантри повторюють фрази про "громадянський конфлікт" і "мир за всяку ціну".
Читайте також: У Яроша запропонували бойовикам на Донбасі два способи здатися і спокутувати свою провину
"Того миру, до якого ми звикли з вами, вже ніколи в нашій країні не буде. І ця війна, яка зараз йде, - це війна на виживання. Ми або виграємо і виживемо, або програємо і зникнемо з карти світу. І тут вже нам треба зрозуміти, як ставитися до тих людей, які штовхають нас до цього зникнення", - підкреслив він.
"Ми втрачаємо державу. Ми її можемо втратити дуже швидко. Ось головне питання. Є ж патріоти, які щиро і інтуїтивно відчувають, що треба робити. Те, що це можуть перекрутити і завести не на ті рейки - я знаю. І впевнений, що ворог саме це і намагається робити", - підсумував він.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Ми даємо бойовикам на Донбасі шанс спокутувати провину, нехай приводять полонених росіян — соратник Яроша.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?