Селена Гомес відсвяткувала День Валентина в червоній сукні, але без бойфренда: з'явилися фотоо
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Селена Гомес відсвяткувала День Валентина в червоній сукні, але без бойфренда: з'явилися фотоо

Селена Гомес відсвяткувала День Валентина в червоній сукні, але без бойфренда: з'явилися фотоо
Джерело:  Daily Mail

Перший День закоханих для  новоспеченої пари  - американської співачки Селени Гомес і її колеги Абеля Макконена Тесфея, який виступає під псевдонімом The Weekend, - пройшов в розлуці.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


Поки Селена розважалась на Тижні моди в Нью-Йорку, The Weekend святкував свій день народження в Лос-Анджелесі.


Читайте також: Дві красуні: важкохвора Селена Гомес захопила мережу фото з мамою


Але красуня постаралася виглядати святково. Фотографи відобразили Селену в пікантному червоній сукні і леопардових босоніжках.


Відзначимо, що The Weekend всього два місяці розлучився з моделлю Белою Хадід після півтора років стосункыв. Після появи знімків колишнього з Гомес Белла відписалась від Селени в соцмережах.


Також в листопаді минулого року ЗМІ писали, що  Селена Гомес і поп-R&B-виконавець Джастін Бібер возз'єдналися і планують одружитися.


Як повідомляв ONLINE.UA, влітку  Селена заявила, що на час залишає сцену через проблеми зі здоров'ям. Після того, як у неї виявили вовчак, і курсу хіміотерапії дівчина стала скаржитися на депресію і панічні атаки, які з'явилися через хворобу. З цієї причини популярна зірка вирішила взяти паузу.


Минуло вже два роки, як Селена дізналася невтішний діагноз. При цій хворобі імунна система організму утворює антитіла до його власних тканин. Це викликає ураження шкіри, м'язів і суглобів, серцево-судинної, нервових систем та інших органів.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?