Одіозний нардеп розбурхав мережу новиною про свою квартиру
Категорія
Політика
Дата публікації

Одіозний нардеп розбурхав мережу новиною про свою квартиру

Одіозний нардеп розбурхав мережу новиною про свою квартиру
Джерело:  online.ua

Народний депутат Сергій Лещенко заявив про закриття судом  справи, що стосується "квартирного скандалу".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа.


"Суд закрив справу по мені в зв'язку з відсутністю складу правопорушення. Генпрокуратура анонсувала цей "процес століття" на стартовій сторінці відомства, а в підсумку справа розвалилася в суді", - написав Лещенко.


Читайте також: Скандал навколо Лещенко: ГПУ пригрозила нардепу, той пройшовся по Луценку


"НАЗК виписувало собі премії за "інтенсивність праці" і влаштовувало цирк в кулуарах Ради. Експерти Мін'юсту створювали фальшиві докази по справі. Сотні тисяч гривень платників податків були витрачені даремно, а точніше - на організацію проти мене політичного переслідування як "відповідь" за розтин корупційних схем і бенефіціарів. Це тяглося півроку і закінчилося пшиком", - додав він.



У соцмережах обговорили таке завершення гучної справи. Так, користувач Panasyuk Andrew написав: "Проблема в тому, що подібна угода з нерухомістю, особою, яка уболіває за праведність політиків, яке при цьому не має якого-небудь виразного бізнесу, в очах громадськості є вчинком аморальним... А суд... Ну суд у нас різні речі виправдовує..."


Андрій Волинець: "Такого абсурду в судовому засіданні я не бачив. Як ці прокурори будуть звинувачувати реальних корупціонерів з таким рівнем знань і підготовкою... Жах".


Yura Yaroshenko: "Дивно звичайно, що знижки в 1.8 млн грн на покупку квартир у нас не отримують пересічні громадяни, а ось депутату Лещенко підвезло так підвезло".



Як повідомляв ONLINE.UA,  Лещенко задекларував $102 тис і 50,7 тис євро готівки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?