Новий "подарунок" Путіну: США зробили гучну заяву по Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Новий "подарунок" Путіну: США зробили гучну заяву по Україні

Новий "подарунок" Путіну: США зробили гучну заяву по Україні

США продовжать надавати допомогу в нарощуванні військового потенціалу України.


Про це за результатами розмови першого заступника голови оборонного відомства США Роберта Уорка з главою МЗС України Павлом Клімкіним заявила офіційний представник Пентагону Кортні Хіллсон, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу відомства.


"Лідери обговорили недавню ескалацію насильства з'єднаними російсько-сепаратистськими військами на сході України, так само як і підтримку США України щодо посилення можливостей внутрішньої безпеки та професіоналізму Збройних сил", - йдеться в повідомленні.


Читайте також: Поганий тиждень для Путіна: "Похмурий"-винуватець катастрофи MH17 розбурхав мережу


Хіллсон підкреслила, що Уорк запевнив Клімкіна в серйозній підтримці територіальної цілісності і незалежності України. "Він закликав Україну зберігати прихильність реформам, які приведуть до збільшення ефективності сил оборонного сектора", - зазначила вона.




Як повідомляв ONLINE.UA,  глава Пентагону Джеймс Меттіс заявив, що має намір говорити з Росією "з позиції сили".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?