Американське ТБ жорстко висміяло скандал з людьми Трампа: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Американське ТБ жорстко висміяло скандал з людьми Трампа: з'явилося відео

Американське ТБ жорстко висміяло скандал з людьми Трампа: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Популярний американський телеведучий Стівен Колбер (Stephen Colbert) в своєму шоу висміяв гучний скандал в адміністрації президента США Дональда Трампа. Темою сюжету стала відставка радника з нацбезпеки Майкла Флінна через звинувачення в таємних контактах з російським послом.
Як повідомляє ONLINE.UA, уривок відео з перекладом опублікував у своєму Facebook російський шоумен Андрій Бочаров, відомий під псевдонімом Бочарик.
За словами Колбера, Флінн "подав у відставку не через скандал - просто він хоче більше часу проводити зі своїми російськими знайомими".
Американський ведучий підкреслив, що Флінн пробув головою ради нацбезпеки всього 24 дня - рекордно короткий термін.

Читайте також: Г учна відставка радника Трампа: серед кандидатів на пост - прихильник передачі зброї Україні
Колбер нагадав, що виконувач обов'язків генерального прокурора Саллі Єйтс попереджала Трампа про ненадійність кандидатури радника з нацбезпеки.
"Але ж президент був дуже зайнятий - шмотками своєї дочки Іванки, рейтингами Арнольда Шварцнеггера - і він звільнив Саллі Єйтс", - підкреслив шоумен.


Як повідомляв ONLINE.UA, Майкл Флінн пішов з поста радника з національної безпеки президента США Дональда Трампа ввечері в понеділок, 13 лютого, на цьому тлі все більше розгорається скандал через його контакти з російськими офіційними особами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?