У Путіна спробували "мужньо" відповісти Пентагону: соцмережі веселяться
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна спробували "мужньо" відповісти Пентагону: соцмережі веселяться

У Путіна спробували "мужньо" відповісти Пентагону: соцмережі веселяться

У Росії зажадали коментарів США щодо заяви глави Пентагону Джеймса Меттіса про намір говорити з Кремлем "з позиції сили".
Про це заявив глава Міноборони Росії Сергій Шойгу, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

Читайте також: О купанти укріплюються: військові плани Росії розлютили соцмережі
"Сьогодні в Баку на зустрічі начальника Генштабу ВС РФ генерала армії Валерія Герасимова з американським колегою Джозефом Данфордом чекаємо роз'яснень позиції Пентагону", - підкреслив Шойгу і зазначив безперспективність спроб розмови з Росією з позиції сили.
Відзначимо, що користувачі соцмереж бурхливо прокоментували такі заяви глави російського оборонного відомства.



Так vancetti написав: "Сергій забув, що американські танки знаходяться на кордоні Росії в Прибалтиці. І що у США близько 30 військових союзників, в той час, як у Росії їх, практично, немає. Спираючись на військову міць і підтримувані європейськими з канадськими і австралійськими союзниками, США має необхідні можливості для розмови з позиції сили, з ким вважатиме за потрібне. І дозволу ні у кого питати не буде, в тому числі, і у С.Шойгу".

Читайте також: Но вий "подарунок" Путіну: США зробили гучну заяву по Україні




Як повідомляв ONLINE.UA, Джеймс Меттіс також заявив, що США можуть "обмежити свою роль" в НАТО, якщо інші його учасники не збільшать оборонні витрати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?