Євробачення-2017 в Україні: Кіркоров зробив гучну заяву
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2017 в Україні: Кіркоров зробив гучну заяву

Євробачення-2017 в Україні: Кіркоров зробив гучну заяву
Джерело:  dni.ru

Відомий російський співак Філіп Кіркоров, який в різні роки був учасником, автором пісень і продюсером представника від Росії на Євробачення, оголосив бойкот конкурсу, а також заявив, що в цьому році навіть не буде його дивитися.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Дни.ру".
"Я б пропустив цей рік з ряду причин. Просто розчарований цим конкурсом після торішніх інтриг, коли країни голосують законним євро, а купка членів журі, які зводять рахунки з неугодною і незручною країною, тим самим караючи нас, це настільки непривабливо", - заявив Кіркоров.

Читайте також: Євробачення-2017: в Росії різко відреагували на рішення про "чорні списки"
На думку російської поп-зірки, Євробачення стало політичним конкурсом.
"Мені завжди здавалося, що Євробачення - конкурс пісні, а не політики. І в минулому році я перший раз для себе, коли всі навкруги говорили, що це політичний конкурс, нарешті таки в цьому особисто переконався, хоча до останнього в своєму житті вірив в чудеса і казки, в чесність і порядність. Я просто не хочу з цим конкурсом більше нічого мати спільного. У мене є свої причини навіть не дивитися конкурс у цьому році", - зазначив він.
Нагадаємо, після перемоги українки Джамали на Євробаченні 2016 Кіркоров, який був наставником і автором пісні російського учасника Сергія Лазарєва, був обурений, що його підопічний зайняв лише третє місце і ще тоді назвав конкурс "політичним".
Хто в цьому році представить Росію на Євробаченні в Україні, як стверджує видання, буде відомо в лютому.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше рсійські ЗМІ стверджували, що від РФ на міжнародний пісенний конкурс Євробачення, який в травні цього року пройде в Києві, поїде російський співак родом з України Олександр Панайотов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?