Війна на Донбасі: російський політолог розбурхав мережу розповіддю про плани Кремля
Категорія
Світ
Дата публікації

Війна на Донбасі: російський політолог розбурхав мережу розповіддю про плани Кремля

Війна на Донбасі: російський політолог розбурхав мережу розповіддю про плани Кремля

Керівництво Росії виявилося в патовій ситуації і не знає, що робити з Донбасом: його утримання стає все дорожче, при цьому Кремль не може "впихнути" його Україні.
Таку думку висловив російський політолог Валерій Соловей, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"Москва не знає, що робити з Донбасом. Його утримання все дорожче, політичного сенсу в ньому вже ніякого, йти на Київ або навіть на Маріуполь ніхто не збирається. "Впихнути" Донбас Україні не вдається ні на яких умовах, ні на російських, ні на українських. Київ відбивається усіма частинами тілами", - підкреслив він.
Експерт додав, що в результаті Росії доведеться приймати рішення, виходячи з двох варіантів.
Читайте також: Кр имнаш і "Новоросія": навколо втікача в Україну екс-депутата Думи розгорається скандал
"В результаті сакраментальне рішення: 1) на утриманні Донбасу економити; 2) очікувати. Чого очікувати, ніхто не знає і навіть уявити не в змозі, бо мети ніякої немає. А що ж люди? Які люди, де?!" - резюмував він.


Ці роздуми експерта викликали чималий переполох в соцмережах.










Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українська розвідка дізналася про поповнення бойовиків на ДНР-ЛНР, яке склали безробітні шахтарі, звільнені через блокаду Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?