Жириновський шокував новою ідеєю щодо українців: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Жириновський шокував новою ідеєю щодо українців: з'явилося відео

Жириновський шокував новою ідеєю щодо українців: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський заявив, що всі українці, які працюють в Росії, є потенційними заручниками.
Про це політик заявив 15 лютого під час передачі Вечір з Володимиром Соловйовим, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського політолога і блогера Сергія Запорізького.
Читайте також: Жиринов ський загрожує піти на Київ і вже називає дати: з'явилося відео
"Ви нічого не розумієте! Всі українські громадяни, які працюють у нас в країні, потенційні заручники. Йде війна. І якщо що, то ми їх можемо заарештувати, а потім обміняти", - заявив Жириновський.
"Та ж історія з Донбасом. Ми там воюємо, щоб обміняти на Крим. І не треба нам роздавати паспорти всім росіянам в Україні. Тоді вони поїдуть і там залишаться тільки ворожі нам люди", - додав лідер ЛДПР.
У мережі з'явився запис ефіру програми:


Відзначимо, що в соцмережах критично сприйняли такі заяви Жириновського. "Ось людина чесно розповіла, що для російської влади звичайні люди лише інструмент для реалізації хотєлок", - прокоментував слова російського політика блогер Сергій Запорізький.



Nikolay Lotoh: "Відвертий цинік Жириновський. Не приховує, не прикрашає. Не соромиться... Ось де фашизм насправді".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

Жириновський розповів про свої мрії про губернаторство в Києві і поділ України з Німеччиною

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?