У Луценка вирішили не ставити крапку в гучній справі нардепа
Категорія
Політика
Дата публікації

У Луценка вирішили не ставити крапку в гучній справі нардепа

У Луценка вирішили не ставити крапку в гучній справі нардепа
Джерело:  ГПУ

Генеральна прокуратура України збирається оскаржити рішення Печерського районного суду Києва про закриття справи щодо "квартирного скандалу" навколо нардепа Сергія Лещенка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу відомства.
У ГПУ зазначили, що, згідно з практикою Європейського суду з прав людини, стандарти, що встановлюються на кримінальні справи, повинні застосовуватися і до адміністративних, і оцінка доказів повинна пройти по повній процедурі.

Читайте також: Скандал навколо Лещенка: ГПУ пригрозила нардепу, той пройшовся по Луценку
"Судом безпідставно відхилено клопотання прокурора, який брав участь в розгляді справи судом, матеріали справи не вивчені, допущено порушення процесу, що дає підстави звертатися до апеляційного суду міста Києва з апеляційною скаргою", - йдеться в повідомленні.
Інформується, що в Генпрокуратурі вже зайняті підготовкою матеріалів для реалізації права на апеляційне оскарження рішення суду.
Як повідомляв ONLINE.UA, Лещенко в декларації вказав $102 тис і 50,7 тис євро готівки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?