Рабінович заявив, що керувати країною повинні люди, які це вміють
Категорія
Політика
Дата публікації

Рабінович заявив, що керувати країною повинні люди, які це вміють

Рабінович заявив, що керувати країною повинні люди, які це вміють
Джерело:  online.ua

Нинішній уряд України зобов'язаний піти у відставку.
Таку думку висловив народний депутат, лідер політичної партії "За життя", голова підкомітету Верховної Ради Вадим Рабінович в прямому ефірі програми "Вечірній прайм" на телеканалі "112 Україна".
Політик підкреслив, що готовий "в будь-яких публічних дебатах пояснити, чому позиція та дії влади вбивають країну".
"Наш уряд спочатку знищує економіку, потім збирається вивозити ліс. Всю країну попереджають про віялові відключення електрики, і тут же прем'єр-міністр Володимир Гройсман обіцяє збільшити поставки електроенергії в Молдову. І всі чиновники цьому свавіллю потурають", - вважає Рабінович.
Парламентарій переконаний, що влада повинна чітко усвідомлювати: в умовах зубожіння людей подібні дії можуть привести до непоправних наслідків.
На думку депутата, дії керівництва країни є некомпетентними, а також такими, за які чиновникам має бути соромно.
"Я не шукаю конфронтації, я не за те, щоб скидати уряд, я проти того, щоб виходити на вулицю і палити вдома, я проти революцій, які приносять тільки нещастя. Але я за те, щоб в країні економікою керували люди, які вміють це робити. Спробували? Не вийшло - так йдіть, не чіпляйтеся за свої крісла. Тому я вважаю, що цей уряд довів свою некомпетентність, і він повинен піти. Ми не можемо так жити далі", - резюмував лідер партії "За життя".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?