Учасника нацвідбору на Євробачення-2017, який вибув, хочуть повернути в фінал
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Учасника нацвідбору на Євробачення-2017, який вибув, хочуть повернути в фінал

Учасника нацвідбору на Євробачення-2017, який вибув, хочуть повернути в фінал

Українського музиканта Арсена Мірзояна хочуть повернути до конкурсної програми нацвідбору на Євробачення і дати можливість ще раз поборотися за право представити нашу країну на конкурсі в травні цього року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт офіційного інтернет-представництва президента.
На сайті Петра Порошенка з'явилася петиція, з проханням дозволити артисту стати фіналістом українського відбору.
Читайте також: Лобода може поплатитися за свої концерти в Росії
Автор документа, Гончаров Володимир Вікторович, стверджує, що його маленькі діти постійно наспівують пісню, з якою Арсен виступив у півфіналі, тому після конкурсу її співатиме вся Європа.


Нагадаємо, Арсен Мірзоян виступив у першому півфіналі нацвідбору на Євробачення-2017 року з французькою піснею Geraldine. Композиція, присвячена дочці Чарлі Чапліна - Джеральдін, була виконана музикантом французькою мовою.


До слова, не дивлячись на те, що тоді Мірзоян своїм виступом підкорив майже всіх суддів нацвідбору, вони поставили йому всього 4 бали. І навіть 7 балів від глядачів не допомогло йому, щоб стати фіналістом.


Як повідомляв ONLINE.UA, а

переможцями першого півфіналу національного українського відбору на Євробачення-2017 стали - TAYANNA і "Сальто Назад"

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?