У Росії перезбудились через вимоги держсекретаря США
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії перезбудились через вимоги держсекретаря США

У Росії перезбудились через вимоги держсекретаря США
Джерело:  online.ua

Заяви Держсекретаря США Рекса Тіллерсона про те, що в Кремлі повинні чітко дотримуватися Мінських угод, викликало гнів у фанатів політики президента РФ Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.
"Ми шукаємо нові точки дотику, ми очікуємо, що Росія виконає свої зобов'язання з мінським домовленостям і роботу з деескалації насильства в Україні", - заявив Тіллерсон після зустрічі з російським міністром закордонних справ Сергієм Лавровим, яка відбулася 16 лютого в Бонні.
Читайте також: Ясніше нікуди: Путін отримав новий удар від Пентагону
Користувачі прокоментували висловлювання американського чиновника.
Иван Лаптев: Людей поміняли, але таке відчуття, що плівку забули поміняти. Друга версія. Америкосів (з їх знаннями географії) паралельно де Україна, а де Росія і напевно ще деякі думають, що СРСР живий. Тому й закликають виконувати подружній обов'язок зовсім не того чоловіка.
Третя версія. Чувак просто не знає, що таке "мінські угоди" і де воно взагалі знаходиться це "Мінськ". Четверта версія. Чувак прочитав "мінські угоди", але нічого не зрозумів.
Mikhail Yurievitch: Ну-ну. Росія це вже з 2014 року чує. Але вона не є стороною конфлікту. США може ще сто років повторювати цю мантру, як папуга, і годувати рагулін за свій рахунок.
Иван Волин: Чия б корова мукала. Ні розуму, ні совісті. До чого б це?
Экзорцыст Арсений: У Мінську угоди можна не дотримуватися. Бацька не проти..


Як повідомляв ONLINE.UA, видання Bloomberg повідомило про те, що в Росії заборонили путінським ЗМІ висловлюватися про президента США Дональда Трампа в дружньому світлі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?