Трамп цікаво висловився про розмовах свого колишнього радника з росіянами
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп цікаво висловився про розмовах свого колишнього радника з росіянами

Трамп цікаво висловився про розмовах свого колишнього радника з росіянами

Президент США Дональд Трамп розповів про причини відставки свого радника Майкла Флінна, який був звільнений в понеділок 13 лютого.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
Читайте також: "Зрадник" і російський слід в оточенні Трампа: західні ЗМІ задали п'ять питань
"Я не думаю, що він (Флінн – ред.) не зробив що-небудь погане. У всякому разі, він зробив щось правильне в спілкуванні з російськими офіційними особами. Справа в тому, що він не говорив з нашим віце-президентом (Майком Пенсом – ред.) належним чином, і потім він сказав, що не пам'ятає", - зазначив Трамп.
Нагадаємо, Майкл Флінн подав у відставку з-за того, що ввів в оману посадових осіб адміністрації про своїх контактах з російським послом у США Сергієм Кисляком, а також про його потенційної вразливості для шантажу з боку Росії. До того ж, ці контакти частково проходили в момент, коли Флінн ще не займав свій пост.
Як повідомляв ONLINE.UA, одним з тих, хто може зайняти посаду відставленого радника вважають екс-главу ЦРУ Девіда Петреуса, який виступав за надання летального зброї Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?