Російську рокершу-фанатку ДНР зганьбили на росТВ: з'явилося відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Російську рокершу-фанатку ДНР зганьбили на росТВ: з'явилося відео

Російську рокершу-фанатку ДНР зганьбили на росТВ: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Російську рокершу Юлію Чичеріну, яка відома своєю підтримкою бойовиків так званої ДНР, зганьбили під час ефіру на ростб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео на одному з каналів YouTube.
Читайте також: Прилепін повоював: соцмережі насмішила жарт про письменника-бойовику ДНР
 В ефірі програми "Куля для комбата" на пропагандистком каналі Росія 24, британський журналіст, голова московського бюро журналу Newsweek Оуен Метьюс назвав Чичеріну "дурепою та ватницею". Примітно,що британець виголосив свою репліку непомітно для провідних і для самої співачки, яка в цей момент перебувала не в студії, а брала участь у дискусії з допомогою прямого включення.
Слова Метьюза починаються на 36:18.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явився кліп Юлії Чичеріної на пісню "Рвати", в якій оспівуються бойовики "ДНР".
Трохи пізніше український волонтер Віталій Дейнега звернув увагу на наявність у відео скандальних кадрів з похорону українських солдатів АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?