Росіянин, який закликав вбивати українців, знову заговорив про претензії на Київ
Категорія
Світ
Дата публікації

Росіянин, який закликав вбивати українців, знову заговорив про претензії на Київ

Росіянин, який закликав вбивати українців, знову заговорив про претензії на Київ
Джерело:  Ехо Москви

Російський економіст, колишній чиновник адміністрації президента Росії  Михайло Хазін, який пропонував ліквідувати кілька мільйонів українців, заявив, що нинішньому режиму в Києві вигідно вести війну на Донбасі, і тому його потрібно прибрати.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ехо Москви.
В інтерв'ю радіостанції Хазін розповів, чому, на його думку, президент США Дональд Трамп не допомагатиме Україні боротися з російськими силами на Донбасі.
"Тому що за всіма розкладами це буде територія, що знаходиться під контролем Росії. Питання інше - що ми будемо робити, якщо Польща потрапить в нашу зону контролю? Ось це буде весело", - сказав він.

Читайте також: Жириновський шокував новою ідеєю щодо українців: з'явилося відео
Російський економіст вважає, що в Україні бардак, який призведе до появи в країні тероризму.
"Є спеціально навчені люди, називаються «пропагандисти» - вони вам напишуть все красивим чином, що виходячи з виняткового людинолюбства, гуманності, справедливості, необхідності боротися з тероризмом... Що там у нас сказав Трамп, так? "ІДІЛ - це головний ворог"? Ось, треба з тероризмом боротися. А у нас в Україні що? В Україні бардак. І якщо бардак буде тривати, то там вгніздиться тероризм. Тому треба негайно все закінчувати", - заявив він.
"Розділяти Україну не можна - треба, щоб вона була цільна. Оскільки нинішній режим в Києві він хоча і декларує цю цілісність, але, насправді, продовжує війну, оскільки розуміє, що в разі повернення ось цих ось 4 з гаком мільйонів виборців в українське політичне поле, режиму не встояти, тому йому це не потрібно. Значить, потрібно що? Щось з цим режимом робити, Україну відновлювати і наводити там мир і спокій. Ось і все. Тому тут, як би, навіть і питань немає", - додав Хазін.
Як повідомляв ONLINE.UA,  президент Росії Володимир Путін звинуватив Україну в спробах зірвати виконання Мінських домовленостей і неготовності до політичного рішення конфлікту на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?