Модна українська група випустила запальний кліп: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Модна українська група випустила запальний кліп: з'явилося відео

Модна українська група випустила запальний кліп: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Підопічні репера Потапа і продюсерського центру MOZGI Entertainment популярний український гурт "Время и Стекло" презентувала кліп на пісню "На Стиле".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал групи.
Режисером відео виступив Леонід Колосовський, який зробив ставку на спокусливих танцях солістки дуету Наді Дорофєєвої, яка хизується у відвертому вбранні: у костюмі з ліфом у стразах і в короткому топі з шортами.
Читайте також: Популярну українську групу розкритикували за моторошне фото
"Ми знову дивуємо глядачів, залучаючи їх у гру кольору, музики, моди і танцю. Спеціально для цієї зйомки були розроблені шість локацій-декорацій, що представляють собою своєрідні атмосфери. Вони динамічно змінюються, але в кожній з них відбуваються кульмінаційні дії, і загальний рух постійно наростає", - прокоментував відео Колосовський.
"Стиль для нас має величезне значення! Ми з Позитивом - справжні фанати цікавою одягу, крутих мелодій і відривних танців. І ми вкладаємо частинку своєї душі й індивідуального бачення в кожен кадр На Стиле", - розповіла Надя Дорофєєва.


Як повідомляв ONLINE.UA,  прем'єра пісні "На Стиле" групи "Время и Стекло" відбулася 1 грудня 2016 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?