Учасники блокади на Донбасі розбурхали мережу заявою
Категорія
Події
Дата публікації

Учасники блокади на Донбасі розбурхали мережу заявою

Учасники блокади на Донбасі розбурхали мережу заявою

Учасники блокади на Донбасі заявили, що їх позиції в Бахмуті Донецької області оточив спецназ поліції, який готується до штурму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Штабу блокади торгівлі з окупантами.
Активісти повідомили, що редут "Запоріжжя" оточений спецпідрозділом поліції і "є всі ознаки підготовки до штурму".
"Гарнізон редуту "Запоріжжя" зайняв бойові позиції і підготувався до відбиття штурму. Штаб попереджає посадових осіб МВС, які брали участь в плануванні операції, а також тих, хто буде виконувати злочинні накази. Якщо в результаті ваших злочинних дій проллється кров наших бойових побратимів - ви особисто будете відповідати перед тими, хто залишиться в живих!" - йдеться в заяві учасників блокади.
Читайте також: Укра їні запропонували кардинальний спосіб розібратися з маріонетками Кремля на Донбасі




Відзначається, що за станом на 10:50 на редуті "Запоріжжя" біля Бахмута обстановка залишається напруженою.


"Нещодавно з Костянтинівки виїхали 50 спецназівців на 2 автобусах, ризик штурму залишається надзвичайно високим. Зараз поблизу редуту знаходяться журналісти телеканалу ТРК "Україна", власником якої є Рінат Ахметов. Також під'їхала пожежна машина, що також є недобрим знаком", - пишуть активісти.


У свою чергу

в прес-службі Головного управління Нацполіції в Донецькій області заперечують оточення і підготовку до штурму позицій активістів

залізничної блокади на лінії розмежування в Бахмуті.


"За нашою інформацією ніякого оточення там немає", - цитують співробітника прес-служби

Українські новини

.


За словами представника поліції, на місце виїжджала слідчо-оперативна група, яка проводила слідчі дії в чотирьох виробництвах, відкритих за фактами дій активістів, зокрема за фактами блокування руху поїздів.


Варто відзначити, що думки користувачів мережі з приводу ситуації, що склалася, розділилися.





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Міненерго заявили, що на засіданні Ради національної безпеки і оборони не розглядалася можливість припинення блокади на Донбасі силовими методами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?