Не тільки соцмережі: Шкіряк розповів, що ще російське потрібно заборонити
Категорія
Політика
Дата публікації

Не тільки соцмережі: Шкіряк розповів, що ще російське потрібно заборонити

Не тільки соцмережі: Шкіряк розповів, що ще російське потрібно заборонити
Джерело:  online.ua

Радник глави МВС України Зорян Шкіряк, який раніше виступив за заборону в Україні російських соцмереж "ВКонтакте" і "Одноклассники"

, заявив про необхідність заборони російськомовного інтернет-порталу Mail.Ru.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.


"На деяких українських інформаційних ресурсах з'явилися замовні, проросійські, маніпулятивні та відверто брехливі публікації. Мовляв, ідеєю з блокуванням "Вконтакте" і "Одноклассники" Шкіряк хоче перетворити Україну на Венесуелу або Північну Корею, де заборонили ФБ і Твіттер", - написав радник міністра внутрішніх справ.



Читайте також:

Ви

нні Зорян і Шкіряк: в мережі висміяли нову пропаганду Росії


"Я, навпаки, голосно закликаю всіх нормальних і адекватних людей відкривати власні сторінки в ФБ, Твіттері, Гуглі!!! Де завгодно, але тільки не в соцмережах Мордора! Я категорично проти існування в Україні соцмереж, контрольованих державою-агресором, що активно наповнюються провокаційним, шкідливим, антидержавним контентом! Тут не повинно бути ФСБшних "ВК" і "ОК"! Крапка!" - додав він.


"Через ці соціальні мережі відбувається цілеспрямований інформаційний терор проти української державності. Через ці ворожі соціальні мережі Путін отруює мозок і вбиває мораль в наших підлітків! - продовжив політик. - Це також наша війна і вона не менш важлива ніж війна в окопах! Переконаний, що спільними зусиллями дотиснемо! Є повна підтримка СБУ і навіть позитивний сигнал з АП. Сподіваюся, що разом відпрацюємо механізми реалізації".


"А ще я вважаю, що доцільно відрізати і заблокувати mail.ru!", - підкреслив Шкіряк.



Відзначимо, що користувачі соцмереж активно прокоментували запис радника глави МВС. Так Volodymyr Tsybulko запропонував: "Треба терміново робити національну мережу замість окупантської".




Belodumova Natali: "Супутникові тарілки також роблять свою чорну справу ((Спостерігаю по сусідах..."



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

Зорян Шкіряк з гумором прокоментував конфуз росТБ, на якому його назвали замовником вбивства "Гіві".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?