У Путіна ласкаво осадили ватажка ДНР, який зарвався
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна ласкаво осадили ватажка ДНР, який зарвався

У Путіна ласкаво осадили ватажка ДНР, який зарвався
Джерело:  РІА Новини

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко знову заявив про силове захоплення українських територій, у відповідь на що його ласкаво осадили в Кремлі.
Про це він заявив 17 лютого під час прес-конференції в Луганську, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.

Читайте також: Ватажок ДНР розмріявся про Харків і ще кілька міста України: з'явилося відео
"Ми завжди говорили, що звільнення окупованих територій Донецької та Луганської областей - це наше колективне завдання. І ми завжди говорили, що бажано це зробити політичним шляхом. Якщо ж вони не розуміють, то нагадаю, що ми можемо зробити це і військовим", - підкреслив Захарченко.
РІА Новини передає, що прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков прокоментував слова терориста: "Безумовно, такі заяви - вони не в руслі мінських домовленостей. З іншого боку, напевно, це, на жаль, той емоційний фон, який супроводжує ту напруженість, яку ми констатуємо зараз на лінії поділу та яка виникла після провокаційних і агресивних дій українських збройних сил, окремих загонів, які, важко сказати наскільки і в якій мірі, контролюються українськими збройними силами, і триваючими обстрілами мирних населених пунктів в Донбасі".
Нагадаємо, раніше Олександр Захарченко вже говорив про військові шляхи вирішення конфлікту на Донбасі.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явився документ, який свідчить про діагноз "незворотні психічні розлади" у ватажка ДНР Олександра Захарченка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?