Чоловік із сокирою кидався на людей в Києві: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

Чоловік із сокирою кидався на людей в Києві: опубліковано фото

Чоловік із сокирою кидався на людей в Києві: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

У ніч на 16 лютого в Києві затримали чоловіка з сокирою, який погрожував мешканцям багатоквартирного будинку в Святошинському районі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції в Києві.

Читайте також: У Києві п'яні з автоматом в машині влаштували ДТП: з'явилися фото
Повідомляється, що близько 3 ночі в поліцію надійшов дзвінок з інформацією, що на вулиці Академіка Єфремова (район Біличі) чоловік загрожує жителям будинку. За інформацією заявників, зловмисник кидався на свою сестру і її друзів, намагався вибити двері в квартирі, а також налякав консьєржку будинку, коли вибіг з сокирою в руках на перший поверх.
Чоловік був затриманий, під час поверхневого огляду в приміщенні були виявлені ножі, сокира, а також пакетики з речовиною, схожою на наркотичну.
Затриманим виявився 29-річний чоловік. Його доставили в місцеве відділення поліції.


Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилося відео погоні одеських поліцейських за грабіжниками, які на вулиці відібрали у перехожого чоловіка сумку і спробували втекти. Співробітникам патрульної служби вдалося наздогнати зловмисника і знешкодити його.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?