Будні "наддержави": соцмережі вразив злочин в Росії, з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Будні "наддержави": соцмережі вразив злочин в Росії, з'явилося відео

Будні "наддержави": соцмережі вразив злочин в Росії, з'явилося відео
Джерело:  IvanovoNews

Жителі селища в Іванівській області Росії йдуть на крадіжку через голод.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на IvanovoNews.
Так 70-річна пенсіонерка з пенсією в 7,3 тис руб (близько 3,3 тис грн) змушена була віддавати 4,5 тис руб в кредит за холодильник, зі сплатою комунальних послуг на їжу залишалося близько тисячі рублів (455 грн) на двох. Чоловік жінки працює на фермі, де зарплату їм не платили з червня.

Читайте також: Ро сія "стала з колін": фото з глибинки РФ насмішили соцмережі
У серпні пенсіонерка вкрала у сусідів кетчуп і трохи цукру на 70 руб, а на початку грудня - дві банки тушонки, цукор, печиво, 17 пакетиків чаю і макарони на 560 рублів. Старший помічник прокурора Приволзького району Денис Грачов пояснив, що за цей злочин жінці загрожує до 6 років позбавлення волі.
"Прошу вас, не саджайте мене, я взагалі не знаю, що зі мною діється", - сказала жінка в залі суду. При цьому відомо, що в селі роботи для пенсіонерки немає, через що адвокат і прокурор просили про умовне покарання.
За останній час в області сталося ще дві подібних справи: в одному випадку чоловік від голоду вкрав 18 буханок хліба, за що був засуджений до виправних робіт. Ще один чоловік потроху крав у сусідів макарони, хліб, сосиски, оскільки не міг знайти роботу і голодував.


Користувачі соцмереж жахнулися таким новинам. Так користувач П'ята Колонка написав: "Новини наддержави, яка домінує в геополітиці і диктує свою волю Заходу".



lg44n: "146% вона голосувала за путіна".




Оликсандир: "Яким же треба бути гнилим, щоб ще до суду за таке звертатися".
Віолетта: "Навіщо їй холодильник, якщо немає продуктів?".



Дмитро Труба: "Я звичайно ні на що не натякаю але це край".
DeJura: "Практично повністю стали з колін))".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше старі з будинку престарілих в Якутії написали листа президенту РФ Володимиру Путіну, в якому поскаржилися на голод і відсутність умов для існування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?