У мережі вказали на російську символіку в кліпі підопічних Потапа: опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У мережі вказали на російську символіку в кліпі підопічних Потапа: опубліковано фото

У мережі вказали на російську символіку в кліпі підопічних Потапа: опубліковано фото
Джерело:  Instagram

Користувачі мережі побачили в кліпі популярного українського гурту "Время и Стекло" на пісню "На Стиле" символіку Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram Позитиву.
Як відомо, в четвер увечері, 16 грудня, на українському телеканалі відбулася прем'єра кліпу підопічних репера Потапа і продюсерського центру MOZGI Entertainment.

Читайте також: Камен ських показала підготовку до концерту в Росії: опубліковано відео
За кілька годин до цього учасник "Время и Стекло" Позитив опублікував анонс кліпу в своєму Instagram. У мережі поставилися з обуренням до реклами кліпу, адже тло дуже нагадує символіку країни-агресора.


ihor_dv: Особливо прикольний "триколор" на задньому плані.
oxsanna: На тлі російського прапора?
mariy200356: Чому російський прапор?
ly4inka: Хлопці, поєднання цих кольорів в нашій країні сприймається однозначно, і не важливо в якому вони порядку, навіщо так робити? Ви ж артисти, які просто зобов'язані бути поза політикою .... Ви живете в цій країні, працюєте .... не очікувала від вас .... фу.
Також російську символіку побачив і український продюсер, композитор, поет і журналіст Олександр Ягольник, про що написав на своїй сторінці в Facebook.
"Мізки у групи і продюсерів працюють в правильному колірному напрямку: ну так, щоб ніхто вже не сумнівався в українській демократії...", - підписав він фото з анонсом кліпу.


Передплатники підтримали продюсера в його висловлюваннях.
Всеволод Чебодаєв: У Потапа зовсім дах поїхав?
Vitaliy Maksimyuk: Щоб поїхати даху, він для початку повинен бути, а там ...
Користувач Оксана Волбенко навела приклад однієї з локацій кліпу і зазначила, що в іншому ракурсі нічого спільного з російським прапором немає.


На що користувач Olexiy Lyashenko відповів їй:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше гурт "Время и Стекло" взяв участь у записі святкового шоу # SnowПаті2, організованого телеканалом "Музика Першого", яке пройшло в Москві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?