Автобус з пасажирами перекинувся на Закарпатті: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Автобус з пасажирами перекинувся на Закарпатті: опубліковані фото

Автобус з пасажирами перекинувся на Закарпатті: опубліковані фото
Джерело:  zk.npu.gov.ua/

17 лютого на трасі Київ-Чоп у Закарпатській області автобус з'їхав і перекинувся, в результаті чого постраждало семеро людей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції України в Закарпатській області.

Читайте також: На Закарпатті обрушилася повінь: з'явилися фото і відео
Інцидент стався в районі села Великі Лази, автобус Mercedes Sprinter з 10-ма пасажирами рухався з Ужгорода в Тячів, коли з'їхав в кювет і перекинувся. Водій стверджує, що аварія сталася через іншого автомобіля, який підрізав його, після чого зник з місця події.
Правоохоронці встановлюють усі обставини події, а семеро постраждалих, в числі яких і водій, госпіталізовані в районну лікарню. У мережі з'явилися фото з місця ДТП.
Як повідомляв ONLINE.UA, 16 січня в ДТП на трасі Київ-Чоп у Воловецькому районі Закарпатської області загинули три людини.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?