Блокада Донбасу: у нардепа стався інцидент з поліцією
Категорія
Події
Дата публікації

Блокада Донбасу: у нардепа стався інцидент з поліцією

Блокада Донбасу: у нардепа стався інцидент з поліцією

17 лютого в Бахмуті правоохоронці зупинили автомобіль з 20 людьми в камуфляжі і зі зброєю, огляду якої завадив нардеп.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції України в Донецькій області.
Читайте також: Блокада Донбас у: країни Великої сімки виступили із заявою
Інцидент трапився близько 13:00 на блокпосту, деякі з тих, що сиділи в "ПАЗі" були в масках. В ході огляду транспортного засобу виявили мисливський карабін "СКС" з візуальними ознаками зміни конструкції, огляду якого завадив нардеп, що забрав карабін і виїхав.
"Підкреслюємо, що ввезення в зону АТО або вивезення з неї зброї, навіть при наявності дозволу на володіння, знаходиться під пильним контролем поліції. В разі порушень правил зберігання та використання зброї буде вилучено, а порушник притягнутий до відповідальності", - йдеться в повідомленні поліцейських.
За інформацією "Української правди", мова йде про депутата від "Самопомочі" Семена Семенченка.
Відзначимо, що 17 лютого для відпрацювання оперативного реагування на загрози підняли всі сили поліції Донецької області, посилили блокпости, створили нові мобільні пости, взяті під контроль всі автодороги біля лінії розмежування, в'їзди і виїзди на окуповану територію. У той же час учасники блокади Донбасу вирішили, що мова йде про штурм їх позицій і запросили підмогу.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр енергетики Ігор Насалик розповів, скільки українській енергетичній системі необхідно вугілля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?