Бойовики ДНР знову вдарили по Авдіївці: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР знову вдарили по Авдіївці: з'явилися подробиці

Бойовики ДНР знову вдарили по Авдіївці: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР після вечірніх обстрілів Авдіївки 16 лютого знову відновили вогонь по житлових районах міста.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави Донецької військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського.

Читайте також: Обстріл Авдіївки: з'явилося нове відео з Донбасу
За словами чиновника, вибухи чути в кількох районах міста, а один зі снарядів влучив у 9-поверховий будинок.
"Окупанти знову обстріляли Авдіївку. Вибухи чути в районі Хіміка. Один зі снарядів влучив у 9-ти поверховий будинок. Постраждало дві квартири на другому поверсі. Також снаряд потрапив в 14-поверховий будинок. Постраждала квартира на останньому поверсі. На щастя, зараз в ній ніхто не живе", - написав Жебрівський.
Також інформацію про обстріл повідомив і начальник управління Нацполіції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.
"Авдіївка. Бойовики почали обстріл міста. Під вогнем стара частина і центр. Вже є потрапляння в будівлі. Квартал Ювілейний, пожежа в житловому будинку. Отримали поранення два мирних жителі, 1997 року народження та 2002 року народження. Інформація про потерпілих уточнюється", - зазначив він на своїй сторінці в Facebook.





Як повідомляв ONLINE.UA, в Генштабі ЗСУ назвали число загиблих бійців в зоні АТО: за весь період війни на Донбасі Україна втратила 2197 вояків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?