Порошенко поговорив із Тіллерсоном: з'явилися подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко поговорив із Тіллерсоном: з'явилися подробиці

Порошенко поговорив із Тіллерсоном: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко провів бесіду з держсекретарем США Рексом Тіллерсоном, обговоривши з ним ескалацію ситуації на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря Порошенка Святослава Цеголка.
Повідомляється, що телефонна розмова відбулася під час візиту Порошенка до Німеччини, де він взяв участь в 53-й Мюнхенській конференції з питань безпеки.

Читайте також: Переговор и по Донбасу: стало відомо про важливе рішення
"Президент поінформував Держсекретаря США про останню ескалацію ситуації на Донбасі і порушення Росією Мінських домовленостей. Зі свого боку Держсекретар США поінформував про результати зустрічі на рівні міністрів закордонних справ країн G-20 в Бонні і наголосив на важливості виконання Мінських домовленостей", - повідомив Цеголко.
"Під час розмови йшлося про протидію триваючої російської агресії і відновлення суверенітету і територіальної цілісності України, включно з Кримом, в тому числі за допомогою політики санкцій. Петро Порошенко і Рекс Тіллерсон окреслили коло питань, які вимагають невідкладної уваги на цьому етапі зміцнення стратегічного партнерства між Києвом і Вашингтоном", - розповів прес-аташе, додавши, що Порошенко запросив американського чиновника в Україні.
Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні держсекретар США Рекс Тіллерсон зажадав від Росії дотримуватися Мінських угод, чим викликав гнів у мережі серед фанатів політики Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?