В українських бійців на Донбасі нові втрати
Категорія
Події
Дата публікації

В українських бійців на Донбасі нові втрати

В українських бійців на Донбасі нові втрати
Джерело:  online.ua

Після інформації про поновлення 17 лютого обстрілів Авдіївки з боку бойовиків так званої ДНР, стало відомо про втрати в рядах українських бійців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
Читайте також: На Донбасі втрати: штаб АТО повідомив трагічні новини
За інформацією штабу, в результаті в цілому 32 обстрілів за різними напрямами в Донецькій і Луганській областях загинув один боєць, а трьох військових було поранено.
"Просто зараз відбувається обстріл Авдіївки. Є принаймні два влучання в житловий сектор. Поранено двох мирних мешканців. Пошкоджено газопровід. На Донецькому напрямку – зі 120 міліметрових мінометів, танку, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти багаторазово обстрілювали Авдіївку", - сказано у заяві.
"Також з гранатометів, великокаліберних кулеметів обстріляли Новоселівку Другу, Зайцеве, Новолуганське та Піски. По Невельському вогонь вів снайпер. На Маріупольському напрямку з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська обстрілювали Водяне, Талаківку та Широкине. По Гнутовому вогонь вів снайпер. На Луганському напрямку зі 120 міліметрових мінометів та протитанкових ракетних комплексів російські окупанти обстріляли Кримське, а з гранатометів – Новоолександрівку та Катеринівку. Загалом зафіксовано 32 обстріли. Трьох наших військових поранено, один – загинув", - розповіли у штабі АТО.
Як повідомляв ONLINE.UA, у Генштабі ЗСУ назвали число загиблих бійців в зоні АТО: за весь період війни на Донбасі Україна втратила 2197 воїнів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?