Порошенко розповів про щирої ненависті Путіна: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Порошенко розповів про щирої ненависті Путіна: з'явилося відео

Порошенко розповів про щирої ненависті Путіна: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко розповів світовій спільноті про те, як глава РФ Володимир Путін щиро ненавидить Україну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал 112.
Читайте також: Порошенко поговорив з Тиллерсоном: з'явилися подробиці
"Путін ненавидить Україну глибоко і щиро. Він заперечує унікальність української держави і народу. Він публічно проголошує, що Україна – частина Росії. Він не бачить місце України на політичній карті Європи і хоче прикрасити Україну в російські кольори. Але це було б помилкою думати, що апетити Росії обмежені тільки Україною", - заявив президент України під час дискусії на 53-й Мюнхенській конференції з безпеки.
"Ми хочемо свободи. І Росія хоче покарати нас за це. Я маю честь представляти мою 45-мільйонну націю європейських людей. І від їх імені я скажу, що ми ніколи не дозволимо комусь вирішувати нашу долю без нашої участі. Будь-які спроби будуть попереджені мільйонами українців, які вже продемонстрували бажання боротися за свою незалежність, ми захищаємо свою країну й меседж дуже простий: жодних рішень про Україну без України. Усі подібні дії тільки розохотять Росію. Україна хоче миру і щоб Росія почала поважати міжнародний закон. Україна продемонструвала набагато більше бажання встановити мир, ніж ми отримали у відповідь", - заявив президент України.
Також Порошенко підкреслив неможливість зняття міжнародних санкцій з РФ.
"Для нас дуже важливо, щоб всі члени Трансатлантичного альянсу були солідарні і єдині. По-друге, Трансатлантичний альянс повинен продовжувати тиснути на Росію санкціями. Санкції потрібні саме для того, щоб змусити Росію дотримуватися мінського процесу. Відмова від санкцій лише надасть завзяття російські апетити", - сказав він.


Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні держсекретар США Рекс Тіллерсон вимагав від Росії дотримуватися Мінських угод, чим викликав гнів у мережі серед фанатів політики Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?