Письменник-бойовик ДНР Прилепін пояснив, навіщо везе сім'ю в Донецьк
Категорія
Культура
Дата публікації

Письменник-бойовик ДНР Прилепін пояснив, навіщо везе сім'ю в Донецьк

Письменник-бойовик ДНР Прилепін пояснив, навіщо везе сім'ю в Донецьк
Джерело:  online.ua

Російський письменник Захар Прилєпін, який нещодавно приєднався до бойовиків так званої ДНР, розповів, що збирається перевезти свою сім'ю з Росії в Донецьк, підкресливши, що це місто точно не буде українським.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання "Співрозмовник".
Читайте також: У Росії насмішили ім'ям несподіваного наступника Путіна

"У ДНР я працюю радником Захарченко, дружина з дітьми хочуть переїхати туди на постійне місце проживання. – Навіщо вам ризикувати життям? – Я батьківщину люблю. Донецьк точно не буде Україною, 100 відсотків, ми будуємо незалежну державу, а що буде далі – складне питання", - заявив він.
Як повідомляв ONLINE.UA, вчинок Прілепіна викликав критику серед колег та представників інтелігенції. Так, журналіст Артур Гаспарян назвав письменника "горе-партизаном".
Російський публіцист і філософ Максим Горюнов в дусі Леся Подерев'янського висміяв Прілепіна, чим викликав бурхливу реакцію в соцмережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?