Будуть бити Путіна по нахабній морді: законопроект США розбурхав мережу
Категорія
Світ
Дата публікації

Будуть бити Путіна по нахабній морді: законопроект США розбурхав мережу

Будуть бити Путіна по нахабній морді: законопроект США розбурхав мережу
Джерело:  online.ua

Американські сенатори-республіканці знайшли можливість жорсткої відповіді на порушення РФ міжнародних домовленостей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Newsader.
Читайте також: У Росії перезбудились через вимоги держсекретаря США
Згідно виданню, у США сенатори-республіканці Тому Коттон, Рон Джонсон і Марко Рубіо за участю колег по партії з Палати представників Теда За та Майка Роджерса, розробили законопроект, який дозволить розпочати розробку ракет середньої і меншої дальності у відповідь на невиконання Росією угоди щодо ліквідації своїх ракет.
"Якщо Росія збирається тестувати і розгортати крилаті ракети середньої дальності, логіка підказує, що ми повинні відповісти. Благати російський режим виконати договірні зобов'язання безглуздо, а ось зміцнювати наші ядерні сили в Європі — дуже навіть правильно. Прийнявши цей закон, ми тим самим зможемо, нарешті, провести чіткі, тверді кордони перед неконтрольованою агресією з боку Росії", — сказано в заяві на сайті сенатора Котону.
Повідомлення викликало бурхливу реакцію в соцмережах. Так, публікацією поділилися російський опозиціонер Костянтин Боровий і журналіст Олександр Сотнік.
"Ігри закінчилися", - написав Боровий.
"Будуть бити? Прямо по нахабній кремлівської морді", - прокоментував новину Сотнік.


Користувачі прокоментували повідомлення.
Eugene Chernikov Ой клоуни!)) "укладеного 30 років тому Договору...", ви чого хлопці, коли ж то було, хто пам'ятає, хто укладав?...Санкції зніміть, і Крим визнайте, ну і пострадянський простір наше, от тоді буде у нас і світ і жуйка, і брудершафт) Ось приблизно так розмірковує бидло у Кремлі, а помнимает цей набрід тільки коли їх фізично п*ять, перепрошую за вираз, але для них цей термін як раз, саме воно...
Діна Дініна: В Росії встановилася просто якась бандитська, людожерська влада, що порушує всі Угоди, Договори та домовленості в світі. І абсолютно спокійно і вільно порушує всі закони всередині країни. Повноцінні шизофреніки з агресивними нахилами, з маячними ідеями і аномальними мізками.



Як повідомляв ONLINE.UA, США назвали умови відновлення співпраці з РФ щодо сирійського питання: за словами держсекретаря Рекса Тіллерсона мова йде про суворе виконання зобов'язання Росії по мирному процесу на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?