Потужна промова Порошенко про Путіна: з'явилося повне відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Потужна промова Порошенко про Путіна: з'явилося повне відео

Потужна промова Порошенко про Путіна: з'явилося повне відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося повне відео потужного виступу президента України Петра Порошенка на 53-й Мюнхенській конференції з безпеки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави держави.
Читайте також: Будуть бити Путіна по нахабній морді: законопроект США розбурхав мережу

Порошенко розповів, наскільки щирою є ненависть президента РФ Володимира Путіна до України, і що той заперечує незалежність української держави.
"Ми ніколи не погодимось, що хтось десь буде визначати нашу долю без нас. Будь-яка угода за нашою спиною буде негайно рішуче анульована мільйонами українців, які вже довели здатність боротися за свою незалежність. Ми не маємо наміру здаватися і готові захищати нашу країну. Мій меседж простий - нічого про Україну без України! Будь-яка угода з Путіним за спиною України тільки погіршить ситуацію. Підтримка України є єдиним способом зупинити триваючу агресію і повернути Росію на шлях поваги до міжнародного права і світового порядку", - заявив Порошенко.


У соцмережах прокоментували виступ президента.
Svetlana Shevchuk: Народу треба надавати більше інформації і добиватися перемоги в інформаційній війні - це є надважливим завданням!
Tetyana Ivanevych: І українці щиро відповідають взаємністю Путіну



Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні держсекретар США Рекс Тіллерсон вимагав від Росії дотримуватися Мінських угод, чим викликав гнів у мережі серед фанатів політики Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?