Росія дала підступний наказ ватажкам ДНР-ЛНР - джерело
Категорія
Події
Дата публікації

Росія дала підступний наказ ватажкам ДНР-ЛНР - джерело

Росія дала підступний наказ ватажкам ДНР-ЛНР - джерело
Джерело:  online.ua

Росія доручила ватажкам так званих ДНР і ЛНР Олександру Захарченко та Ігорю Плотницькому змінити свою інформаційну політику і направити її на розмиття поняття про російську агресію на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на власне джерело в СБУ.
Як розповіло джерело, керівництво ДНР, зокрема, Захарченко, і не виключено, що і ватажок бойовиків ЛНР Плотницький отримали вказівку від Росії змінити інформаційну політику власних квазіреспублік, зробивши наголос на тому, що в так званих ЛНР-ДНР проживають громадяни України.
Читайте також: У Путіна ласкаво осадили ватажка ДНР, що зарвався 

Таким чином робиться наголос на громадянській війні й розмиванні поняття російської агресії на Донбасі. Захарченко вже дав відповідну вказівку так званому "міністру інформації ДНР".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  ватажки угруповань ДНР і ЛНР Олександр Захарченко та Ігор Плотницкий заявили про готовність надавати гуманітарну допомогу підконтрольним українському уряду територіям Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?