На Сумщині трагічно загинули двоє солдатів ВСУ
Категорія
Події
Дата публікації

На Сумщині трагічно загинули двоє солдатів ВСУ

На Сумщині трагічно загинули двоє солдатів ВСУ
Джерело:  5 канал

У населеному пункті Глухів на Сумщині на території військової частини Збройних сил України сталася пожежа, в результаті якої загинуло двоє військовослужбовців, ще один постраждав.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "5 канал", що цитує власні джерела.


Читайте також: У Києві відбувся дивний вибух: з'явилися фото з місця подій


У військовій частині, де знаходився 16-й батальйон 58-ї бригади ЗСУ, загорівся намет, в якому знаходилися солдати. Два бійця Збройних сил загинули, ще один з опіками був госпіталізований.


Відзначається, що в Державній службі України з надзвичайних ситуацій в Сумській області підтвердили факт пожежі та загибелі в ній людей. У ДСНС інформували, що про пожежу стало відомо близько 13:00 18 лютого. Займання вже ліквідовано, відбувається з'ясування обставин події.


Як повідомляв ONLINE.UA,  11 лютого на території радіоринку в Києві сталася потужна пожежа, в результаті якої постраждала одна людина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?