Аваков далеко послав блогерів під час зустрічі: соцмережі скипіли
Категорія
Політика
Дата публікації

Аваков далеко послав блогерів під час зустрічі: соцмережі скипіли

Аваков далеко послав блогерів під час зустрічі: соцмережі скипіли
Джерело:  online.ua

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков різко відповів на питання про те, навіщо  було вручено стільки нагородної зброї.


Інцидент стався на зустрічі українських блогерів з керівництвом МВС 18 лютого, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.


Читайте також: Такого ще не було: стало відомо, як і кому українська влада масово роздає зброю


Один з блогерів, Олексій Мінаков написав в Facebook: "Ідіть в д**у" - Аваков всім тим, хто просить у нього нагородну зброю. Вважає, що роздав тисячу стволів справедливо".



У свою чергу, інші блогери підтвердили, що Аваков дійсно дозволив так себе висловитися. Блогер і вчений Антон Сененко зазначив: "Я посоромився це написати, але підтверджую, так і було".



Журналіст і блогер Антон Комаров написав: "А взагалі це дуже здорово, що саме в цей день, через три роки після найкривавішого дня "революції гідності" міністр каже "йдіть в д**у". Коло замкнулося".


Інші користувачі соцмереж також прокоментували заяву Авакова. Так, Oleksandr Zasymovych проіронізував: "ніщеброди, я роздав короткоствол справедливо!))".





Alexander Unger: "Так, вони вже давно нам це говорять".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше блогер Антон Сененко розповів, як  радник Авакова Зорян Шкіряк у відповідь на питання про легалізацію зброї в Україні різко відповів: "Перестріляють в чергах за хлібом і ресторанах".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?