Жодного хабара Росії: українських чиновників жорстко висміяли за наживу на війні, з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Жодного хабара Росії: українських чиновників жорстко висміяли за наживу на війні, з'явилося відео

Жодного хабара Росії: українських чиновників жорстко висміяли за наживу на війні, з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Художник Сергій Поярков жорстко пройшовся по українським чиновникам, що наживаються на контрабанді в умовах війни на Донбасі.


Про це він висловився в відеоблозі на ONLINE.UA.


Читайте також: Війна на Донбасі стала вигідна: волонтер розповіла про "договорняки"


"Кришувати контрабас у нас можуть лише кілька структур: СБУ, МВС, ГПУ і ЗСУ. Все. Контрабанда без покровительства у великих погонах неможлива, під час війни - п'ять разів неможлива. Хтось кришує контрабас, і всі відомства кажуть: це не ми! Да ** вашу мать, хто тоді?! Це що у нас, прокуратура Росії, ФСБ, російські спецслужби? Чиї? Та ви зрадники! Як ви можете самі не кришувати, а віддавати кришування противнику? Це що, всі хабарі йдуть не нам, а їм?", - сказав художник.


"Під час війни всі хабарі повинні зібрати українські чиновники! Жодної хабара ворогові! Це дружини наших генералів повинні купити собі норкові манто, це наші генерали повинні в наших салонах купити Mercedes S-класу! Ніхто не може купити це в іншій країні! Почекайте, це злодійство - у нас, тому всі хабарі повинні залишитися тут. Крім того, що там, на Донбасі, є "контрабас", ніхто не відміняв "контрабас" по всіх кордонах - алкоголь, сигарети... Хто цього не знає? На "Прилуках"або на "Філіп Морріс" вантажиться кілька фур "контрабаса", і менти під "дахом" СБУшників везуть це до західного кордону", - додав Поярков.



Повний  текст відеоблогу читайте на ONLINE.UA: Ми всі розуміємо, хто заробляє на окупованому Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?