Загибель MH17 на Донбасі: Росія зробила нову заяву
Категорія
Події
Дата публікації

Загибель MH17 на Донбасі: Росія зробила нову заяву

Загибель MH17 на Донбасі: Росія зробила нову заяву

Переклад даних щодо гибелі Boeing рейсу MH17 на Донбасі в формат, відповідний міжнародному, призведе до "значної втрати даних".


Про це заявили в Росавіації, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".


Читайте також: "Похмурий", названий винуватцем катастрофи Boeing на Донбасі, дивно відповів на звинувачення


"Дані РЛС були передані голландській стороні в максимально докладному вигляді - необробленими, що автоматично свідчить про їх автентичність та ексклюзивність. Формат ASTERIX, про який заявляють Нідерланди, передбачає передачу даних вже в обробленому вигляді, що, по суті, робить їх вторинною інформацією, яка не дозволяє побачити навіть 25% того, що демонструє первинна інформація всередині локатора", - йдеться в повідомленні.


Також інформується, що дані первинної радіолокації мають власний формат шифрування, і Росія "готова надати міжнародній комісії з розслідування катастрофи "Боїнга" своїх фахівців з дешифрування даних радіолокатора".


Як повідомляв ONLINE.UA, група  Bellingcat назвала ім'я одного з винуватців аварії малазійського "Боїнга", який був збитий на Донбасі 17 липня 2014 року - відставного російського офіцера Сергія Дубинського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?