У Києві відбулася п'яна ДТП з вантажівкою, є постраждалі: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві відбулася п'яна ДТП з вантажівкою, є постраждалі: з'явилися фото

У Києві відбулася п'яна ДТП з вантажівкою, є постраждалі: з'явилися фото
Джерело:  Еспресо

У Києві в ніч на 19 лютого сталася ДТП, в якій зіткнулися два легкових автомобіля і вантажівки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Espreso.tv.
Аварія сталася на Повітрофлотському проспекті в Солом'янському районі: Daewoo Lanos на великій швидкості врізався в попутний автомобіль Renault, який від удару викинуло на зустрічну смугу руху.
Читайте також: В Аргентині автобус потрапив у жахливу ДТП, багато загиблих: з'явилися фото
В результаті він зіткнувся з вантажівкою МАЗ, який вивозив прибраний комунальными службами сніг. Водія французького авто від трагедії врятувало лише те, що удар був по дотичній. Втім, він був госпіталізований.
Сам же винуватець ДТП з відірваним колесом проїхав близько 200 метрів і зупинився.
Як вдалося з'ясувати виданню, Lanos находилос троє молодих людей, які за попередньою інформацією перебували в стані алкогольного сп'яніння. За непідтвердженими даними, водій авто тікав від поліцейських, які намагалися зупинити його за рух без включеного ближнього світла фар.
Водія-порушника госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою. Рятувальники на місці події змили з дороги розлитий бензин.
Як повідомляв ONLINE.UA, 18 лютого під Києвом на Одеській трасі сталася ДТП, в результаті якого автомобіль Daewoo Nexia двічі перекинувся і врізався у відбійник. Водій диво не постраждав.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?