Спроба перевороту в Європі: український депутат жорстко висміяв Росію
Категорія
Світ
Дата публікації

Спроба перевороту в Європі: український депутат жорстко висміяв Росію

Спроба перевороту в Європі: український депутат жорстко висміяв Росію
Джерело:  online.ua

Український депутат Борислав Береза жескто висміяв Росію, яку звинуватили у спробі організації державного перевороту в Чорногорії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа.
Читайте також: У справі про переворот у Чорногорії сплив "кримський слід": з'явилося відео
"Мордор знову об**ся. Росія причетна до спроби перевороту в Чорногорії в минулому році. Про це повідомляє газета Sunday Telegraph з посиланням на джерела в британському уряді. За словами джерел, метою змови було не дати Чорногорії стати членом НАТО. За словами співрозмовника газети, переворот в Чорногорії, до якого причетні громадяни Росії, був запланований на 16 жовтня. Дебіли з Ерефії, куди ви лізете? Ви ж навіть сечу непомітно підмінити не можете, а в інтриги граєте. Воістину дебіли. І мерзотники", - написав український нардеп.


Користувачі прокоментували публікацію Берези.
Олександр Антипець: А раптом би вийшло. Мордор трохи тупуват, але все ж.


Нагадаємо, в кінці жовтня 2016 року стало відомо про те, що з Сербії депортовано кілька громадян РФ, які були причетні до підготовки ряду терористичних акцій в Чорногорії, в рамках яких повинен був бути ліквідований прозахідний прем'єр-міністр країни Міло Джуканович.
У Росії відкидають причетність держави до подій у Чорногорії. Втім, у спецслужбах США і Великобританії, які сприяють чорногорській владі у розслідуванні інцидентів осені 2016-го, заявляють про те, що у них є достатньо доказів російського сліду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?