Визнання "паспортів" ДНР-ЛНР: на Донбасі радості не помітили
Категорія
Події
Дата публікації

Визнання "паспортів" ДНР-ЛНР: на Донбасі радості не помітили

Визнання "паспортів" ДНР-ЛНР: на Донбасі радості не помітили

Жителі окупованих бойовиками територій Донбасу не раді  визнанню президентом Росії Володимиром Путіним "паспортів" ДНР-ЛНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста і блогера Дениса Казанського.
"Що стосується визнання Росією паспортів ЛДНР, то тут показовіше всього буде реакція самих жителів ОРДЛО. А у них особливої ​​радості якраз не спостерігається. Тому що для них це виглядає не як визнання незалежності "республік", а як визнання "республік" Україною і прирівнювання їх жителів до українців. Взагалі-то, за фактом так воно і є", - написав він.
На підтвердження своїх слів журналіст опублікував скріншоти записів жителів окупованого Донбасу, в яких вони висловили своє ставлення до указу Путіна.
Читайте також:  В Україні пораділи визнанню Путіним "паспортів" ДНР-ЛНР



У мережі прокоментували "радість" жителів окупованого Донбасу від указу президента РФ.







Як повідомляв ONLINE.UA,  в посольстві США в Києві заявили, що визнання Росією "документів" ДНР-ЛНР суперечить і порушує досягнуті домовленості Мінських угод.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?