У Білорусі люди знову вийшли на вулиці проти Лукашенка: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Білорусі люди знову вийшли на вулиці проти Лукашенка: з'явилися фото і відео

У Білорусі люди знову вийшли на вулиці проти Лукашенка: з'явилися фото і відео
Джерело:  nn.by

У Білорусі тривають  масові акції протесту проти декрету про дармоїдство, а також інших дій влади країни, які вдарили по добробуту білорусів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на білоруське видання Наша ніва.
Повідомляється, що кілька тисяч людей вийшли в Гомелі на марш протесту проти економічної політики президента країни Олександра Лукашенка. Активісти несли національні біло-червоно-білі прапори й скандували «Живе Білорусь!».

Читайте також: На концерті Міхалка в Білорусі зал встав на коліна під час пісні про АТО: з'явилося відео
Відзначається, що люди зібралися на площі Повстання, велика колона пройшла по вулиці Радянській до площі Леніна. Звучали політичні гасла, гасла проти податків на «дармоїдство». Популярною кричалкою стало: «Ні декрету номер три! Лукашенко, йди!».
Міліція проведенню ходи не заважала. Аналогічні акції протесту проходять і в інших великих містах Білорусі - у Вітебську вийшло менше ста чоловік, в Могильові - кілька сотень, в Гродно і Бресті вийшло близько ста мітингувальників.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі посміялися над відносинами росіян до білорусів після новини про введення візового режиму між РФ і Білоруссю.











Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?